CE SURPRIZE NE REZERVĂ LUNA AUGUST DIN PUNCT DE VEDERE METEO?

CE SURPRIZE NE REZERVĂ LUNA AUGUST DIN PUNCT DE VEDERE METEO?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, 31 iulie – 28 august 2023. Potrivit meteorologilor, în următoarele două săptămâni, temperaturile vor fi mai scăzute decât în mod normal, în regiunile vestice și centrale. Ulterior, temperaturile vor crește ușor și se vor apropia de normal în majoritatea regiunilor, iar precipitațiile vor fi mai abundente în cea mai mare parte a țării, doar săptămâna viitoare.

Săptămâna 31.07.2023 – 07.08.2023

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Săptămâna 07.08.2023 – 14.08.2023

În regiunile vestice și centrale, temperaturile medii vor fi ușor mai scăzute decât cele specifice pentru acest interval, în timp ce în restul țării vor fi în general apropiate de valorile normale.

Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări și va ploua mai mult în special în partea de nord-vest a României.

Săptămâna 14.08.2023 – 21.08.2023

În majoritatea regiunilor, în special în sud și est, temperatura medie a aerului va fi ușor mai ridicată decât valorile normale pentru acest interval de timp. Regimul pluviomertic va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 21.08.2023 – 28.08.2023

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai ridicate în cele sudice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

www.evz.ro

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, 31 iulie – 28 august 2023. Potrivit meteorologilor, în următoarele două săptămâni, temperaturile vor fi mai scăzute decât în mod normal, în regiunile vestice și centrale. Ulterior, temperaturile vor crește ușor și se vor apropia de normal în majoritatea regiunilor, iar precipitațiile vor fi …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/07/31/ce-surprize-ne-rezerva-luna-august-din-punct-de-vedere-meteo/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 31 iulie 2023 15:02

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.