Ce surprize pregătesc actorii giurgiuveni pentru începutul lui martie?

Prima surpriză este o avanpremieră, oferită iubitorilor de teatru săptămâna viitoare:

”Marți, 5 martie, ora 19,00  la Sala Mică a Teatrului Tudor Vianu are loc avantpremiera spectacolului  OTELO, după OTHELLO de William Shakespeare, în regia lui Felix Crainicu.

(Data premierei: 12 martie 2019).

Otelo este un spectacol despre iubire, ură, gelozie şi  trădare. Spectacolul nu este recomandat tinerilor sub 14 ani.

Cosmin Creţu, managerul teatrului şi titularul rolului Iago, spune:

“În contextul în care una dintre principalele preocupări pe care le-am avut în acești trei ani a fost prezența cât mai numeroasă a publicului în sălile noastre de spectacol, montarea unei drame de Shakespeare poate părea hazardată.

Cred cu toată tăria că nu e așa. Cred cu toată tăria că în acești trei ani publicul nostru a evoluat într-o atare măsură încât această ofertă repertorială se impunea firesc.

Mă bucură progresul evident al spectatorilor giurgiuveni, așa cum mă bucură cariera pe care le-o anticipez la debut (!) proaspeților absolvenți Cristiana Luca, Claudia Moroșanu, Gbriela Harabagiu și Octavian Voinea, forma ascendentă dovedită de Robert Poiană și Vlad Bânzoiu ca și certitudinea categorică numită Alex Vlad.

Mă bucură să re-descopăr forța regizorală a lui Felix Crainicu. Mă bucură, așadar, să îmi închei astfel mandatul managerial, cu speranța că voi putea să împărtășesc cu cât mai mulți dintre giurgiuveni bucuria acestui proiect, care, așa cum spuneam, este o reverență la adresa publicului local și a constantei sale rafinări”.

Vă așteptăm cu drag la spectacol!”

 

Teatrul Tudor Vianu

The post Ce surprize pregătesc actorii giurgiuveni pentru începutul lui martie? appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Ce surprize pregătesc actorii giurgiuveni pentru începutul lui martie?

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.