”Ce vreți să ziceți?” ”Păi adevărul, dar nu pot să-l zic!” E răspunsul dat reporterilor, de Șeful Agenției Naționale Antigrog (VIDEO)

”Ce vreți să ziceți?” ”Păi adevărul, dar nu pot să-l zic!” E răspunsul dat reporterilor, de Șeful Agenției Naționale Antigrog (VIDEO)

Cristian George Ivan fost șef al Poliției din Dolj este de anul trecut șeful Agenției Naționale Antidrog.

https://fb.watch/ncSErWOKqZ/

”Deși Agenția funcționează de 20 de ani, consumul de droguri , tot crește! Din Bugetul de 32 de milioane de lei anual, 26 de milioane se duc pe salariile angajaților acesteia. Doar 20% din bani mai rămân pentru programe”- notau reporterii televiziunii Antena 1.

Vă oferim alături o încercare de interviu cu acest personaj, a celor de la Antena, plecându-se de la un subiect fierbinte:

”Pentru ce doriți să faceți analize copiiilor la începutul anului școlar? AȘA DORIȚI SĂ COMBATEȚI TRAFICUL DE DROGURI?” 

Iată ce răspunsuri ”stupefiante” dădea șeful Agenției Naționale Antidrog, anul trecut, întrebat despre programele antidrog ce s-au derulat în cadrul instituției pe care o conduce.

Asta, după ce reporterii au fost nevoiți să întrerupă de nenumărate ori camera de luat vederi, din cauza bâlbelor și ezitărilor absolventului Academiei de Informații ”Mihai Viteazul” (Vezi VIDEO):

(…) Spun prostii (…) N-am trac, dar nu trebuie să deranjez pe nimeni, asta e problema mea – declara Cristian George Ivan reporterilor de la Antena 1 în interviul acestora din cadrul serialul ”Pericol Național. Drogul bate Viața!”

Fenomenul drogurilor pare că este intenționat ascuns sub preșul statului  de către funcționarii acestuia – constatau reporterii televiziunii amintite.

Ce să spun că e o mizerie?…N-ai cum să faci prevenire, este logic și e normal să fie treaba asta! – mai declara șeful Antidrog, pe țară!

Păi este logic și e normal domnule Cristian George Ivan ca dvs să primiți niște bani, huzurind inutil în acel scaun călduț, în timp ce țara începe să geamă de atâția tineri consumatori de droguri?

În timp ce părinții, disperați, își plâng copiii căzuți în capcanele acestui fenomen,  ființe vulnerabile, căzute în mâinle traficanilor, tot mai mulți și tot mai lacomi.

Poate cineva o să ne răspundă la această întrebare. Ar fi timpul, căci și la Giurgiu, aproape zilnic polițiștii de la circulație depistează tineri urcați la volan sub influența drogurilor și a substanțelor psihotrope. Tot mai mulți elevi au devenit/devin consumatori.

Da, reporterii au dreptate! E ”Pericol Național. Drogul bate Viața!”

(Jurnal)

 

Articolul ”Ce vreți să ziceți?” ”Păi adevărul, dar nu pot să-l zic!” E răspunsul dat reporterilor, de Șeful Agenției Naționale Antigrog (VIDEO) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Cristian George Ivan fost șef al Poliției din Dolj este de anul trecut șeful Agenției Naționale Antidrog. https://fb.watch/ncSErWOKqZ/ ”Deși Agenția funcționează de 20 de ani, consumul de droguri , tot crește! Din Bugetul de 32 de milioane de lei anual, 26 de milioane se duc pe salariile angajaților acesteia. Doar 20% din bani mai rămân […]

Articolul ”Ce vreți să ziceți?” ”Păi adevărul, dar nu pot să-l zic!” E răspunsul dat reporterilor, de Șeful Agenției Naționale Antigrog (VIDEO) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/ce-vreti-sa-ziceti-pai-adevarul-dar-nu-pot-sa-l-zic-e-raspunsul-dat-reporterilor-de-seful-agentiei-nationale-antigrog-video/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 22 septembrie 2023 16:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.