”Chermeză” pe bani a Prefecturii cu primarii la cabana de vânătoare de la Albele?

 

Surse demne de încredere ne-au dezvăluit că astăzi, la ore 15.00 Prefectura a convocat primarii PNL și câțiva din cei ai PSD la cabana de vânătoare de la Albele. Scopul oficial ar fi discuțiile despre nevoile financiare pe care primăriile le au în această perioadă.

De fațadă, a existat o adresă a Prefecturii prin care se cerea să se comunice necesarul financiar al primăriilor pe anul 2020 pentru funcționarea acestora.

Numai că, alooo, de când și până când împarte Prefectura bani? E cumva ordonator de credite și noi nu știm? Și cum se face că tocmai acum în prag d ealegeri cînd PNL-ul umblă cu limba scpoasă după primarii PSD v-a apucat grija de primăriile noastre?

Și, dacă vă interesează așa de mult, doamna prefect, problemele primăriilor de ce n-ați convocat primarii la sediul instituției, deși în adresă se scrie clar că aceștia trebuie să ”comunice” sumele de care au nevoie.

Măcar așa era un cadru oficial dar, la Albele? La cabana de vânătoare? Pare mai mult o chermeză, doamnă, alături de tot staff-ul PNL decât o întîlnire instituțională!

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: ”Chermeză” pe bani a Prefecturii cu primarii la cabana de vânătoare de la Albele?

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.