Cine plătește? Prefectul de Giurgiu este în incompatibilitate de doi ani!

Cine plătește? Prefectul de Giurgiu este în incompatibilitate de doi ani!

Prefectul județului GiurgiuFlorentina Stănculescu (56 de ani), se află în stare de incompatibilitate de aproape doi ani de zile, aceasta deținând în paralel cu funcția administrativă și funcția de vicepreședinte PSD, conform Agenției Naționale de Integritate.

„Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 10 noiembrie 2022, întrucât, exercită funcția de vicepreședinte al unui partid politic simultan cu deținerea funcției publice din cadrul Consiliului Județean Giurgiu, încălcând astfel prevederile art. 98, alin (2) din Legea nr. 161/2003”, conform unui comunicat de presă al ANI.

Florentina Stănculescu a fost numită de Guvern pe 27 ianuarie 2022 în funcția de prefect de Giurgiu. Anterior, ea lucrase în CJ Giurgiu încă din 2004 ca șef Serviciu Buget Finanțe, ca Director Executiv dar și pe postul de consilier. (www.stiripesurse.ro)

 

Prefectul județului Giurgiu, Florentina Stănculescu (56 de ani), se află în stare de incompatibilitate de aproape doi ani de zile, aceasta deținând în


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/cine-plateste-prefectul-de-giurgiu-este-in-incompatibilitate-de-doi-ani/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 10 iulie 2024 11:31

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.