Circulația în Giurgiu, închisă parțial, sâmbătă. Motivul? O nouă ediție a crosului transfrontalier

”Așteptăm simpatizanți ai atletismului si iubitori ai sportului in general, mâine dimineață, la Turnul Ceasornicului, să-i susținem pe cei 244 de alergători înscriși la crosul transfrontalier Free Spirit Run Giurgiu-Ruse!

Ajunsă la cea de-a treia ediție, competiția Free Spirit Run se va desfășura pe același parcurs de 15 km de pe teritoriul celor două orașe înfrățite, cu startul la ora 11.00 din zona Turnul Ceasornicului și finish-ul în Piața Libertății din Ruse.

Din cei 244 de participanți provenind din Romania, Bulgaria, Marea Britanie, Austria, Kenya, Portugalia, Serbia și Ungaria, 69 sunt femei, iar cel mai în vârstă alergător este un bărbat din Bulgaria în vârstă de 72 de ani. România este reprezentată anul acesta de 102 participanți, din care 30 la categoria fete.

Având în vedere că traseul pe teritoriul orașului nostru (Turnul Ceasornicului – șos. București – Post Control – șos. Prieteniei – Poliția Locală – Podul Prieteniei) include artere intens circulate, ne cerem scuze conducătorilor auto pentru disconfortul creat de închiderea parțială a circulației” – anunță Primăria Giurgiu.

The post Circulația în Giurgiu, închisă parțial, sâmbătă. Motivul? O nouă ediție a crosului transfrontalier appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Circulația în Giurgiu, închisă parțial, sâmbătă. Motivul? O nouă ediție a crosului transfrontalier

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.