Comori turistice în România pentru o iarnă ca în poveşti

Andreea Moroșanu – Editor

Romania este una dintre tarile cu un potential turistic impresionant bazat pe peisaje naturale si o istorie bogata, unde apar din ce in ce mai multe proiecte inedite.

            Astazi vreau sa va prezint o parte din aceste proiecte, cateva locuri parca desprinse din fiecare colt al lumii si aduse in Romania, pensiuni cu arhitecturi deosebite, peisaje unice , cazari perfecte pentru distractie, relaxare si conectare cu natura, o munca impresionanta a unor anteprenori extrem de creativi.

       1.  Incep cu cea care m-a impresionat cel mai mult, prin prisma piscinei infinite unde iarna devine magica. Pensiunea Margau-Apuseni reprezinta un proiect unic in tara noastra, amplasata  intr-un sat numit Margau din Apuseni, la 68 km de Cluj. Ideea transpunerii piscinelor infinite din Alpii Austriei pe meleagurile romanesti mi se pare absolut senzationala.

      Pensiunea are o arhitectura memorabila si functioneaza pe conceptul “adults only”, iar piscina “infinita” contureaza minunatul peisaj lasand senzatia ca se uneste cu muntele. Exceptional este  ca piscina are un sistem de incalzire care permite turistilor sa se bucure de ea in plina iarna, apa avand o temperatura de 37 grade.  Un loc de vis care nu trebuie ignorat.

2. Cabana Tinovo reprezinta un loc de poveste, amplasata in inima Bucovinei, mai precis in satul Dornisoara. Este o locatie spectaculoasa, inspirata din arhitectura nordica cu un view unic iar experienta unei relaxari in sauna panoramica este de vis.

Cabana se rezerva integral si promite o experienta de neuitat.

3.Cabana Berg  o noua locatie spectaculoasa , fiind construita dupa arhitectura tipic scandinaviana din lemn cu geamuri imense care ne ofera o impresionanta priveliste. Cabana Berg este amplasata la 30 km de Cluj in Somesul Rece.

  • Castelnor Resort – Spa Resort Paltinis il gasim in Paltinis la 30 km de Sibiu. Este un resort impresionant fiind cunoscut ca avand cea mai frumoasa piscina de tip infinity din Romania. Castelnor reprezinta un loc mirific , numit de cunoscatori Austria Romaniei, punand foarte mare accent pe oaspeti si reconectarea acestora cu natura.     
  • Moon Resort situat in Busteni, este locul unde iti doresti ca orice vacanta sa nu se mai termine.

Acest minunat loc este caracterizat prun superbele bungalouri care au la baza un design minimalist si rafinat. Privelistea pe care orice unghi al camerei ni-l ofera este senzational. Pentru mine reprezinta exact locul care imi permite sa ma deconectez de intreg stresul cotidian si sa petrec timp de calitate alaturi de cei dragi.        

  • In incheiere vreau sa va prezint o locatie cu totul deosebita, din Oradea, mai exact Vili Apartaments. Orasul Oradea mai este numit mica Viena din Romania, datorita locurilor elegante,romantice si  restaurantelor cochete . Iar aceasta cazare ireal de frumoasa fiind locul perfect pentru o sarbatoare in doi.

Si pentru ca se apropie ziua indragostitilor , pe data de 14 februarie, va ofer un cod de 10% (ANDREEAMOROSANU) pentru orice tip de rezervare la Vili Apartaments care este valabil incepand de astazi pe o perioada nedeterminata. Doar trebuie sa specificati in momentul rezervarii codul de reducere.Sursa: saptamanagiurgiuveana.ro/wp/
Articol sursa: Comori turistice în România pentru o iarnă ca în poveşti

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.