Condamnat la închisoare pentru că și-a amenințat soția cu un cuțit, depistat de polițiștii giurgiuveni

Condamnat la închisoare pentru că și-a amenințat soția cu un cuțit, depistat de polițiștii giurgiuveni

Anul trecut, în august,  o femeie a solicitat Judecătoriei Bolintin Vale emiterea unui ordin de protecție, având în vedere faptul că soțul său, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale și ar fi amenințat-o cu un cuțit, dacă aceasta nu își retrage plângerea formulată împotriva sa.

Bărbatul, de 57 de ani, din comuna Buturugeni, a fost condamnat la 3 ani de închisoare, cu executare, însă acesta nu a acceptat ideea și s-a sustras de  la executarea pedepsei.

A fost prins miercuri 26 aprilie în urma unei acțiuni derulate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Mihăilești.

Persoana condamnată a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, unde s-a procedat la întocmirea documentației specifice, ulterior fiind depusă în Penitenciarul Giurgiu.

 

 

 

 

Anul trecut, în august,  o femeie a solicitat Judecătoriei Bolintin Vale emiterea unui ordin de protecție, având în vedere faptul că soțul său, ar fi pătruns în incinta unei societăți…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/condamnat-la-inchisoare-pentru-ca-si-a-amenintat-sotia-cu-un-cutit-depistat-de-politistii-giurgiuveni/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 27 aprilie 2023 11:26

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.