Conducerea primăriei Letca Nouă derulează un nou proiect de succes – 50 de locuinţe sunt renovate cu fonduri europene

letca-1-bis

50 de locuinţe din comuna Letca Nouă sunt în această perioadă igienizate şi renovate complet în cadrul unui program cu finanţare europeană derulat de către primăria comunei.2
De acest program beneficiază persoanele vulnerabile, cu o situaţie materială precară.4
În urmă cu aproximativ 3 ani, conducerea primăriei Letca Nouă reuşea să acceseze un proiect european, prin POCU (Programul Operaţional Capital Uman), în valoare totală de 4.500.000 euro.
” Renovarea acestor locuinţe este o continuare a programului european pe care- l avem în implementare.
În această perioadă 400 de persoane au beneficiat de cursuri de pregătire profesională, dintre aceştia, 60, au participat la cursuri de antreprenoriat.
După prezentarea unor planuri de afaceri consistente, 45 de persoane, care au înfiinţat societăţi comerciale, au primit un sprijin financiar în valoare de 105.000 lei per societate, 105 elevi beneficiază de after school, având asigurată o masă pe zi, au primit câte o tabletă şi, 50 de persoane, cu vârsta peste 65 de ani, au beneficiat de analize şi consultaţii gratuite.
Totodată, în proiect au mai fost făcute moşteniri şi cadastre la persoanele din grupul ţintă, iar elevii şi persoanele care au absolvit cursurile au beneficiat de excursii la munte.
Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile acestui program amplu”, ne-a declarat Marian Negru, primarul comunei Letca Nouă.3Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Conducerea primăriei Letca Nouă derulează un nou proiect de succes – 50 de locuinţe sunt renovate cu fonduri europene

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.