Consiliul Județean va reabilita, moderniza, extinde și dota Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu

 

În ședința extraordinară a Consiliului Județean de astăzi, pe ordinea de zi s-au aflat și două proiecte de hotărâri care privesc realizarea de investiții în infrastructura sanitară.

Unul din ele se referă la reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Giurgiu.

Ambulatoriul oncologic al Spitalului județean de Urgență Giurgiu funcționează într-un spațiu inadecvat, amenajările și dotările existente nefiind conforme standardelor necesare pentru obținerea acreditărilor necesare, serviciul furnizat neîndeplinind condițiile de calitate obligatorii.

Clădirea în care funcționează Ambulatoriul oncologic integrat a fost construită în 1963.

Proiectul constă în reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea construcției existente, pentru realizarea Ambulatoriului din cadrul SJU Giurgiu, utilizat nu doar pentru afecțiunile oncologice.

Valoarea proiectului este de peste 10 milioane de lei și urmează să fie depus pentru finanțare prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale.

Proiectul de hotărâre a fost votat în unanimitate de consilierii județeni.

 

 

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Consiliul Județean va reabilita, moderniza, extinde și dota Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.