Contabila amica a PDL-istului arădean aruncat in aer

Aurora Ardelean, amica omului de afaceri Ioan Crișan din Arad, executat în stil mafiot, prin aruncarea în aer a automobilului pe care-l conducea, a postat pe contul său FB o poză de la ultima aniversare a decedatului iubit. 
A dorit să transmită clar mesajul că a avut o relație amoroasă cu decedatul, nefiind numai contabila șefă a Firmei de pește a acestuia.
De altfel, mașina aruncată în aer era inmatriculată pe numele sorei cu handicap acestei doamne din localitatea Iratoșu de lângă Arad, acolo unde Crișan avea bazinele de creștere a somnului african.
Poza a fost așezată în profilul FB, întoarsă în oglindă. In ea nu cred că este și vreun membru al familiei.
Aurora este doamna  din dreapta, în roșu.
*                          *
*
Din datele dezbătute în presă în ultimele zile, se pare că executarea omului de afaceri este o reglare de conturi în interiorul grupării politice PDL din Arad, în care tartorele era fostul primar, actual europarlamentar Falcă, finul lui Traian Băsescu. Din grupare mai fac parte parlamentarul PNL Bâlcea, fostul ginere al lui Crisan Ioan, actualul primar de Arad și soția acestuia.
Mai trebuie să amintim că de Arad mai sunt legați Blejnar, dispărutul Codruț Marta si ultimii pe listă, cu voia dumneavoastră Vasile Blaga și generalul SRI Coldea?
Aaaa! Să nu uităm că tot de acolo sunt și foștii miniștrii de Interne Traian Igaș și Fifor.
Notă:
Este imposibil ca unul dintre executanții lui Crișan să nu se afle în imaginile Zonei în care a avut loc explozia. El trebuia să aibă permanent la vedere mașina în care se afla plasat dispozitivul exploziv, pentru a decide momentul declanșării exploziei. 
Comanditarul a ținut să nu fie victime colaterale. Stia că intr-o asemenea eventualitate fapta putea fi încadrată la terorism.

 Sursa: huhurez
Articol sursa: Contabila amica a PDL-istului arădean aruncat in aer

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.