Container pentru Serviciul de Ambulanță Giurgiu

În curtea Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu a fost instalat un container, azi, 7 iulie fiind efectuată recepția construcției modulare.
Containerul este compartimentat în 3 zone distincte care permite desfășurarea activității personalului din Serviciul de Ambulanță în condiții de siguranță și cu respectarea circuitelor epidemiologice.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Giurgiu, Rodica Carabaș, containerul va fi folosit pentru decontaminarea personalului medical și al lucrătorilor acestui serviciu. Până acum, decontaminarea se efectua într-un cort pus la dispoziție de ISU Giurgiu, însă nu exista sursă de apă și nici condiții prielnice pentru o decontaminare exemplară. Rodica Carabaș, ne-a declarat că s-a solicitat de mult timp amplasarea unui astfel de container la Serviciul de Ambulanță și apreciază eforturile Consiliului Județean pentru această aciziție.
Construcția modulară este amplasată pe terenul adiacent Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu din B-dul. Mihai Viteazu nr. 4.
Obiectivul de investiții a fost achiziționat prin grija Consiliului Județean Giurgiu și din bugetul propriu.Sursa:
http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Container pentru Serviciul de Ambulanță Giurgiu

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.