Convoiul cu ajutoare cumpărate de Consiliul Județean Giurgiu, pentru victimele seismului din Turcia, au trecut astăzi prin Frontiera de la Giurgiu!

Convoiul cu ajutoare cumpărate de Consiliul Județean Giurgiu, pentru victimele seismului din Turcia, au trecut astăzi prin Frontiera de la Giurgiu!

 Ațșa cum știm, după cutremurele din Turcia care au afectat zeci de mii de persoane, multe fiind ucise sub dărâmături, conducerea  Consiliului Județean Giurgiu, președintele acestuia, Dumitru Beianu, alătuiri de consilierii județeni au decis alocarea unor ajutoare victimelor seismului.

Adăzi, 24 februarie, în jurul orei 11.30, camioanele cu ajutoare cumpărate din bugetul CJ Giurgiu, ce urmează a ajunge la victimele cutremurului din Turcia, prin intermediul Crucii Roșii, reprezentată de soții Marian și Lia Măcelaru,  au trecut prin Punctul de Frontieră Giurgiu.

Evenimentul s-a bucurat și de prezența Președintelui CJ, Dumitru Beianu, care a dorit să le ureze ”Drum bun”, celor ce însoțesc convoiul ce se va îndrepta  către regiunea Adana, acolo unde se află, în prezent, mare parte din sinistrați.

 Din banii alocați de Consiliul Județean au fost achiziționate 754 convectoare electrice, care vor ajunge la Semiluna Roșie din Turcia, alături de 100 de corturi și alte materiale necesare puse la dispoziție de Crucea Roșie.

(Jurnal)

 

 Ațșa cum știm, după cutremurele din Turcia care au afectat zeci de mii de persoane, multe fiind ucise sub dărâmături, conducerea  Consiliului Județean Giurgiu, președintele acestuia, Dumitru Beianu, alătuiri de consilierii județeni au decis alocarea unor ajutoare victimelor seismului. Adăzi, 24 februarie, în jurul orei 11.30, camioanele cu ajutoare cumpărate din bugetul CJ Giurgiu, ce […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/convoiul-cu-ajutoare-cumparate-de-consiliul-judetean-giurgiu-pentru-victimele-seismului-din-turcia-au-trecut-astazi-prin-frontiera-de-la-giurgiu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=convoiul-cu-ajutoare-cumparate-de-consiliul-judetean-giurgiu-pentru-victimele-seismului-din-turcia-au-trecut-astazi-prin-frontiera-de-la-giurgiu
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 24 februarie 2023 17:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.