Cu o oră în urmă ECO Sud Frătești a permis accesul mașinilor operatorului local de salubritate pentru ridicarea gunoiului menajer din Municipiul Giurgiu!

Cu o oră în urmă ECO Sud Frătești a permis accesul mașinilor operatorului local de salubritate pentru ridicarea gunoiului menajer din Municipiul Giurgiu!

După ce vineri, 21 aprilie, a împiedicat accesul mașinilor operatorului de salubritate,  ”United Waste Solutions” SRL (fostul ROSAL), ce asigură ridicarea gunoiului în orașul Giurgiu,  Eco Sud a redeschis, sâmbătă, în jurul orei 11.00,  platforma de la Frătești, însă doar pentru câteva zile, cum precizează un comunicat al Primăriei Giurgiu.

Foto: Așa arătau platformele de gunoi, din Municipiul Giurgiu, sâmbătă dimineață, înainte ca Centrul de  depozitare, tratare și eliminare a deșeurilor menajere – Frătești să redeschidă  platforma...

Conform acelorași surse, în urma discuțiilor purtate de către primarul Adrian Anghelescu cu reprezentanții societății Eco Sud, aceștia din urmă, înțelegând riscul epidemiologic la care este expus Municipiul, începând de sâmbătă, au redeschide platforma pentru o perioadă de câteva zile.

Astfel, operatorul de salubritate ”United Waste Solutions” SRL (fostul ROSAL), va începe colectarea deșeurilor menajere, inițial în zonele unde au fost depozitate cantități foarte mari de deșeuri.

(Jurnal)

După ce vineri, 21 aprilie, a împiedicat accesul mașinilor operatorului de salubritate,  ”United Waste Solutions” SRL (fostul ROSAL), ce asigură ridicarea gunoiului în orașul Giurgiu,  Eco Sud a redeschis, sâmbătă, în jurul orei 11.00,  platforma de la Frătești, însă doar pentru câteva zile, cum precizează un comunicat al Primăriei Giurgiu. Foto: Așa arătau platformele de […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/cu-o-or-n-urm/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cu-o-or-n-urm
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 22 aprilie 2023 13:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.