Fără categorie

Cum a murit femeia al cărei cadavru ars a fost găsit pe marginea drumului în Giurgiu. Ce au stabilit legiştii

Medicii legişti au finalizat autopsia în cazul femeii al cărei cadavru a fost găsit vineri seara incendiat pe marginea Drumului Naţional 6 între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, din judeţul Giurgiu. Potrivit unor surse citate de România TV, femeia are între 20 – 30 ani, iar din primele informaţii legiştii au stabilit că a suferit un şoc hemoragic şi traumatic. Cu alte cuvinte, femeia era moartă când a fost incendiată într-o valiză.

Legiştii din Giurgiu au stabilit că tânăra găsită moartă într-o valiză incendiată pe marginea DN 6 prezenta mai multe răni pe corp, tăieturi la nivelul capului. Femeiea cu vârstă cuprinsă între 20 şi 30 de ani a primit lovituri puternice în zona coastelor, motiv pentru care prezenta şi hemoragie internă.
Legiştii citaţi de România TV susţin că femeia a murit înainte să fie băgată în geamantan şi incendiată.
Anchetatorii iau în calcul ca fata să nu fie din județul Giurgiu.
Cadavrul a fost găsit vineri seara de polițiștii din Ghimpați după un apel la 112. Un şofer de TIR a alertat autorităţile, precizând că pe DN 6 între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor a văzut un incendiu.


Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Cum a murit femeia al cărei cadavru ars a fost găsit pe marginea drumului în Giurgiu. Ce au stabilit legiştii

Comentarii

comentarii