Cum puteţi vizita Apa Service?

Cum puteţi vizita Apa Service?

 

_blur _autotone

Până la acest moment, sute de copii din Giurgiu au ales să viziteze Apa Service, alte sute de elevi urmând să viziteze compania în cadrul programelor „Școala Altfel” și „Săptămâna Verde”.

Pentru cei interesați de experiențe noi în cadrul companiei noastre, este nevoie de parcurgerea unor pași, atât pentru o bună organizare, cât și pentru o programare exactă a orelor de vizită.

PASUL 1

  • Accesarea paginii de internet www.apagiurgiu.ro secțiunea „Cum puteți vizita Apa Service”

https://apagiurgiu.ro/cum-puteti-vizita-apa-service/

PASUL 2

  • Descărcarea celor trei documente (Adresă vizită, Declarație pe proprie răspundere, Regulament vizită) și completarea acestora cu informațiile necesare;

PASUL  3

  • După completare, documentele scanate se vor trimite la adresa de e-mail: relatiipublice@apaservice.ro , cu cel puțin o săptămână înainte de efectuarea vizitei.

În același timp, pentru confirmarea detaliilor despre vizită, este neapărat necesar să contactați telefonic un reprezentant al APA SERVICE.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta și la nr. de tel. 0246 21 22 27 INT. 114 – persoane de contact Gelu Brebenel – șef Comp. Relații Publice și Nicoleta Pană – funcționar relații publice.

_autotone
  Până la acest moment, sute de copii din Giurgiu au ales să viziteze Apa Service, alte sute de elevi urmând să viziteze compania în cadrul programelor „Școala Altfel” și „Săptămâna Verde”. Pentru cei interesați de experiențe noi în cadrul companiei noastre, este nevoie de parcurgerea unor pași, atât pentru o bună organizare, cât și […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/cum-puteti-vizita-apa-service-2/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 28 martie 2023 15:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.