DARURI DE PASTE DE LA SUFLETIȘTI ÎN UK ȘI EUROPA!

Grupul sufletiștilor din UK și Europa au un suflet mare și extrem de generos având în vedere donațiile extrem de generoase și substanțiale pentru copii instituționalizați și bătrănii aflați în azilele gestionate de DGASPC.
Peste 20.000 lei s-au strâns pentru acțiunile de Paște „Sufletiști în UK și Europa”, concretizată în:

pachete cadou pentru 143 de copii din Complexul de Servicii Sociale și casele de tip familial Daniela, Gabriela, Constantin, Teodora, Ioana, Andrei, Elena, Soarele, Sfântul Ioan, Albastră.
pentru 43 de varstnici din caminul Mironesti se asigură: masa de Florii și Sf. Gheorghe, tort pentru sărbătoriții zilei, masa de Paște si un aragaz.
„Iepurașul” de la „sufletiștii de departe” a adus electrocasnice și mobilier: mobilă de bucatarie la casele de tip familial Andrei și Gabriela, frigider la Casa de tip familial Ioana, aragaz și hotă la Casa de tip familial Elena.

Oamenii minunați din acest grup au strâns peste 20.000 lei, banii  vor fi alocați pentru construirea unei căsuțe, pentru care s-a strâns deja jumătate din sumă.
Efortul lor trebuie răsplătit întrucăt de foarte mult timp aceșt grup prin  perseverență, efort, generozitate, timp alocat și multă dăruire organizează campanii de donații substanțiale, dovedind că distanța nu este o problemă, când dorești să ajuți să te implici și să dovedești că indiferent în ce colț de lume alegi să trăiești, poți rămâne conectat cu sufletul și cu suport efectiv alături ce cei mai vitregiți de viață.
(Jurnal)Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: DARURI DE PASTE DE LA SUFLETIȘTI ÎN UK ȘI EUROPA!

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.