De-a râsu-plânsu: Deputatul Alexandru Andrei, cu ”miloaga” la primarii PSD ca să-l facă șef la PNL?

Lăsată de izbeliște de conducerea de la centru și vândută de Orban l-alde ALDE de dragul voturilor din Parlament, filiala Giurgiu a PNL a ajuns asemeni unui maidan, unde haitele de câini se sfâșie între ele pentru o ciosvârtă găsită-n drum.

Plecarea lui Motreanu care, scîrbit de mahalaua pe care n-a fost capabil s-o stârpească, n-a mai așteptat nici măcar să i se sfârșească mandatul, a deschis un alt front de luptă, cel pentru șefia partidului.

Corespondenții noștri acreditați acolo, ne-au transmis că lupta va fi una cruntă, că se va călca pe cadavre.

Unul dintre doritorii de putere,  este deputatul Andrei Alexandru, alintat de colegii  săi,  ”ciuma bubonică”. De ce i se spune așa? Fiindcă ar fi făcut, cică, dezastru în filială de când a venit și e pus doar pe interes.

Venit de la PSD, evident, ca orice penelist care se respectă, fiindcă așa e cutuma la Giurgiu: n-ai ce să cauți în PNL dacă n-ai trecut pe la PSD! Și dacă organizația de la municipiu e condusă e un fost pesedist, e musai ca și la județ să fie la fel, nu?

Și uite-așa, se spune că a plecat Alexuțu cu miloaga prin județ, pe la primari, cerându-le să-l susțină, să spună că pe el îl vor, că e cel mai bun. I-ar fi luat de-a valma, inclusiv primarii PSD pe care îi știa bine că doar îi colindase și în trecut când, după astfel de vizite, se întorcea cu buzunarele pline de contracte fie de lucrări pentru firma familiei, fie de asistentă juridică pentru consoartă. Cu sprijin și soluții pentru problemele lor nu prea se arătase el darnic, că nu prea l-a interesat dacă n-avea și el un folos, spun gurile rele.

Ce mai, omul e chitit să fie și el ”sef”, chiar dacă unii dintre colegi au făcut potecă la Modrogan cerându-i lui Orban să-i scape de el, și e hotărât să facă orice pentru asta. Orice lucrătură, ca să ne înțelegem, că de merite, e mai greu să vorbim…n-a avut el la PSD darămite aici. Ca penelist, limita până la care a putut ajunge a fost cea de consilier local, că atât a considerat Iliescu că merită. Norocul lui s-a numit PSD și Bădălău, datorită cărora a ajuns deputat.

Până la urmă, dacă reușește să-i păcălească pe fraieri și să-l voteze, ar fi chiar mișto: vom avea la Giurgiu un PNL condus de PSD în întregime, cu umbra lui Bădălău  plutind părintește peste capetele șefilor peneliști, fostele lui pupile.

Cum să mai înjure ei PSD când toți șefii lor vin de acolo? Ar fi frumos, deși unii cîrcotași spun că este doar un vis deșert al deputatului fiindcă deja unii dintre colegii lui au spus că peste cadavrul lor ”va fi ăsta președinte!”

M.B

 

 

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: De-a râsu-plânsu: Deputatul Alexandru Andrei, cu ”miloaga” la primarii PSD ca să-l facă șef la PNL?

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.