Deputat Cristina Elena DINU: ”PSD vine cu sprijin pentru copii, tineri şi familie!”

Deputat Cristina Elena DINU: ”PSD vine cu sprijin pentru copii, tineri şi familie!”

Cele mai importante programe din 2022 ale Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse continuă şi anul acesta.

Deputatul social democrat, Cristina Elena DINU le amintește într-un scurt material postat pe facebook:
Printre acestea se numără Programul social de creştere a #fertilităţii, programele de finanţare „Family Start” şi „Student Invest”, programul „Garanţia pentru Copii”, precum şi implementarea Strategiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse.

De asemenea, Ministerul Familiei, condus de social-democrata Gabriela Firea, vine cu noi măsuri, în 2023, precum acordarea gratuită a Cardului European pentru Tineret, îmbunătăţirea legislaţiei adopţiilor, acordarea de beneficii pentru familiile cu mulţi copii, dar şisprijin pentru famiiliile monoparentale – mai precizează Deputatul giurgiuvean Cristina Elena DINU.

(Jurnal)

Cele mai importante programe din 2022 ale Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse continuă şi anul acesta. Deputatul social democrat, Cristina Elena DINU le amintește într-un scurt material postat pe facebook: ”Printre acestea se numără Programul social de creştere a #fertilităţii, programele de finanţare „Family Start” şi „Student Invest”, programul „Garanţia pentru Copii”, precum […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/deputat-cristina-elena-dinu-psd-vine-cu-sprijin-pentru-copii-tineri-si-familie/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=deputat-cristina-elena-dinu-psd-vine-cu-sprijin-pentru-copii-tineri-si-familie
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 1 februarie 2023 15:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.