Deputat PNL de Giurgiu, Gabriela HORGA : “Ludovic ORBAN şi-a prezentat astăzi, în fața PNL Giurgiu, moţiunea „PNL- Forța Dreptei”, cu care candidează la Congresul PNL din 25 septembrie.”

Respectând spiritul democratic și statutul partidului, președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, a anunțat că fiecare dintre delegații organizației Giurgiu la Congresul din 25 septembrie va vota aşa cum îi dictează conştiinţa: “Voi propune ca ambele moţiuni să fie votate pentru a fi prezentate în faţa Congresului şi, cu acea ocazie, vom da şi un vot, probabil, de susţinere pentru unul dintre cei doi candidaţi. Dar asta nu înseamnă că eu, vreodată, voi susţine că, dacă organizaţia a votat pentru o anumită moţiune, toată delegaţia să voteze doar cu acel candidat. Las la opţiunea fiecărui delegat de a alege aşa cum îi dictează conştiinţa şi cum înţelege el că trebuie să fie condus Partidul Naţional Liberal”.
Dan Motreanu a explicat că susținem o competiție onestă, o competiție bazată pe proiecte, bazată pe valori și pe oameni care pot reprezenta PNL la cel mai înalt nivel.

Dezbaterea doctrinară a fost însoțită de soluții concrete pentru problemele prezente. Colegii liberali au abordat subiecte precum sprijinirea consumatorilor vulnerabili (tocmai am votat legea în Parlament), sprijinirea capitalului românesc, pătrunderea companiilor românești pe piețele externe.
Președintele PNL, Ludovic Orban, a făcut referire și la necesitatea investițiilor pentru dezvoltarea comunităților locale. Pe lângă programul Anghel Saligny, multe primării au proiecte aprobate pentru localitățile din România la Compania Națională de Investiții. Implementarea acestor proiecte depinde de capacitatea administrativă a CNI și poate fi accelerată prin delegarea competențelor către primării de desfășurare a achizițiilor, în cazul proiectelor sub un anumit nivel de finanțare.
Sigur, aplicarea programului de guvernare este posibilă doar prin refacerea coaliției de guvernare cu USR-PLUS. Îmi doresc acest lucru și voi sprijini orice demers menit să ducă la atingerea acestui obiectiv. Noi, la Giurgiu, am câștigat încrederea oamenilor, pe bază de proiecte, și avem majoritate în Consiliul Județean. La nivel național, românii au votat, majoritar, pentru partidele de dreapta, fără ca vreunul să aibă majoritate singur. Trebuie să respectăm acest lucru.
(Gabriela Horga – Deputat PNL de Giurgiu)
 

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Deputat PNL de Giurgiu, Gabriela HORGA : “Ludovic ORBAN şi-a prezentat astăzi, în fața PNL Giurgiu, moţiunea „PNL- Forța Dreptei”, cu care candidează la Congresul PNL din 25 septembrie.”

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.