Deputat PSD – Giurgiu, Elena Cristina DINU: ”Suntem mai mult decât o echipă, suntem o familie care ştie şi poate să se mobilizeze pentru un deziderat comun!”

Deputat PSD – Giurgiu, Elena Cristina DINU: ”Suntem mai mult decât o echipă, suntem o familie care ştie şi poate să se mobilizeze pentru un deziderat comun!”

”Prinsă în vâltoarea evenimentelor, n-am avut prilejul să le mulţumesc (public) colegelor mele care au avut o contribuţie importantă la #reuşita evenimentului nostru de săptămâna trecută, Conferinţa Judeţeană de #Alegeri a OFSD Giurgiu.

Deşi poate că nu pare mare lucru, organizarea unui astfel de eveniment şi desfăşurarea lui în cele mai bune condiţii presupun #implicarea totală, grija pentru fiecare detaliu şi eforturi susţinute din partea tuturor.

#Succesul evenimentului nostru se datorează fiecărei colege care s-a implicat cu tot #sufletul în organizare! Sunt foarte mândră că am alături de mine o asemenea #echipă şi vreau să le mulţumesc tuturor pentru entuziasmul şi munca susţinută din ultima perioadă, dar şi pentru tot ceea ce am realizat #împreună, până acum!

Suntem mai mult decât o echipă, suntem o #familie care ştie şi poate să se mobilizeze pentru un deziderat comun!

P.S.: Cei care s-au gândit că ne pot strica bucuria şi reuşita, prin acţiuni mizerabile, ar trebui să ştie că o familie #puternică şi unită învinge întotdeauna în lupta împotriva răului!” – notează Deputat PSD, Elena Cristina DINU, într-o postare pe facebook.

”Prinsă în vâltoarea evenimentelor, n-am avut prilejul să le mulţumesc (public) colegelor mele care au avut o contribuţie importantă la #reuşita evenimentului nostru de săptămâna trecută, Conferinţa Judeţeană de #Alegeri a OFSD Giurgiu. Deşi poate că nu pare mare lucru, organizarea unui astfel de eveniment şi desfăşurarea lui în cele mai bune condiţii presupun #implicarea […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/deputat-psd-giurgiu-elena-cristina-dinu-suntem-mai-mult-decat-o-echipa-suntem-o-familie-care-stie-si-poate-sa-se-mobilizeze-pentru-un-deziderat-comun/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=deputat-psd-giurgiu-elena-cristina-dinu-suntem-mai-mult-decat-o-echipa-suntem-o-familie-care-stie-si-poate-sa-se-mobilizeze-pentru-un-deziderat-comun
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 28 martie 2023 14:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.