Deputatul Alexandru ANDREI: „Primăria Joița a depus proiectul pentru a obține finanțare prin PNRR, în cadrul apelului depunere dosare de finanțare INVESTIȚIA 1”

Deputatul Alexandru ANDREI: „Primăria Joița a depus proiectul pentru a obține finanțare prin PNRR, în cadrul apelului depunere dosare de finanțare INVESTIȚIA 1”

Extinderea rețelei de canalizare este scopul proiectului depus astăzi de Primăria Joița pentru a obține finanțare prin PNRR, în cadrul apelului depunere dosare de finanțare INVESTIȚIA 1 – Extinderea sistemelor de apă și canalizare în aglomerări mai mari de 2.000 de locuitori echivalenți, prioritizate prin Planul accelerat de conformare cu directivele europene.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Primăria comunei Bolintin Deal, cele două administrații solicitând alocarea unei finanțări de 45.028.426.49 lei.

Prin implementarea acestui proiect, rețeaua de canalizare din Joița va fi extinsă la aproximativ 42 de kilometri. Proiectul a fost încărcat pe platformă marți dimineață, iar cele două administrații speră că vor obține banii necesari extinderii sistemelor de canalizare.

(Alexandru ANDREI, deputat PNL)

Extinderea rețelei de canalizare este scopul proiectului depus astăzi de Primăria Joița pentru a obține finanțare prin PNRR, în cadrul apelului depunere dosare de finanțare INVESTIȚIA 1 – Extinderea sistemelor de apă și canalizare în aglomerări mai mari de 2.000 de locuitori echivalenți, prioritizate prin Planul accelerat de conformare cu directivele europene. Proiectul este realizat […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/deputatul-alexandru-andrei-primaria-joita-pentru-a-obtine-finantare-prin-pnrr-in-cadrul-apelului-depunere-dosare-de-finantare-investitia-1/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=deputatul-alexandru-andrei-primaria-joita-pentru-a-obtine-finantare-prin-pnrr-in-cadrul-apelului-depunere-dosare-de-finantare-investitia-1
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 21 februarie 2023 19:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.