Deputatul Maria Gabriela Horga: “Guvernul #PNL a reușit să digitalizeze procesul pentru sprijinirea antreprenorilor din România”

1,5 miliarde euro, granturi nerambursabile pentru antreprenori prin cele 3 măsuri de sprijin implementate de Guvernul #PNL: microgranturi de 2.000 de euro; granturi pentru capital de lucru de 2.000-150.000 euro, în funcție de cifra de afaceri, granturi pentru investiții de 50.000-200.000 euro, acordate pe baza proiectelor depuse.

15.000 de firme au deja banii în conturi pentru măsura 1 și măsura 2. Guvernul #PNL a reușit să digitalizeze procesul pentru sprijinirea antreprenorilor din România.

Ministerul Economiei a publicat la predarea mandatului ministrului Virgil Popescu situația plăților la 24 Decembrie, atașată mai jos.

Guvernul Cîțu si ministrul Claudiu Nasui vor continua atât plățile și publicarea acestora transparent, săptămânal, în urma suplimentării cu 500 milioane euro a sumei alocate, pentru granturile de capital de lucru, de care vor beneficia în total aproximativ 15.000 firme, cât și evaluarea proiectelor depuse pe măsura 3, granturi pentru investiții.

The post Deputatul Maria Gabriela Horga: “Guvernul #PNL a reușit să digitalizeze procesul pentru sprijinirea antreprenorilor din România” appeared first on Informatia de Giurgiu.Sursa: informatiadegiurgiu.ro
Articol sursa: Deputatul Maria Gabriela Horga: “Guvernul #PNL a reușit să digitalizeze procesul pentru sprijinirea antreprenorilor din România”

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.