Deputatul PNL, Alexandru Andrei: ”Alte două comune importante din județul Giurgiu, pe lista proiectelor aprobate spre finanțare prin Programul ”Anghel Saligny”!

Deputatul PNL, Alexandru Andrei: ”Alte două comune importante din județul Giurgiu, pe lista proiectelor aprobate spre finanțare prin Programul ”Anghel Saligny”!

Gogoșari și Băneasa sunt cele două comune aflate pe lista celor mai recente proiecte aprobate spre finanțare prin Programul ”Anghel Saligny” , notează Deputatul PNL, Alexandru Andrei,  într-o postare pe facebook.

Astfel, a fost semnat contractul care vizează modernizarea DJ 505 în zona comunei Gogoșari, în valoare de 3.796.250 de lei, în timp ce suma de 980.688 de lei a fost virată pentru modernizarea străzilor în localitatea Sfântu Gheorghe, comuna Băneasa.
Prin Programul național de Investiții „Anghel Saligny”, județului Giurgiu i-a fost alocată suma totală de 1.178.814.542 de lei
După cum se știe, Programul „Anghel Saligny” finanțează lucrări de infrastructură pentru servicii esențiale – apă, drumuri, gaze – pe care statul și administrațiile locale au obligația de a le asigura tuturor cetățenilor români.

Suma totală alocată Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” ajunge la 65,5 miliarde de lei  – mai menționează Alexandru Andrei, Deputat PNL, de Giurgiu.

(Jurnal)

Gogoșari și Băneasa sunt cele două comune aflate pe lista celor mai recente proiecte aprobate spre finanțare prin Programul ”Anghel Saligny” , notează Deputatul PNL, Alexandru Andrei,  într-o postare pe facebook. Astfel, a fost semnat contractul care vizează modernizarea DJ 505 în zona comunei Gogoșari, în valoare de 3.796.250 de lei, în timp ce suma […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/deputatul-pnl-alexandru-andrei-alte-doua-comune-importante-din-judetul-giurgiu-pe-lista-proiectelor-aprobate-spre-finantare-prin-programul-anghel-saligny/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=deputatul-pnl-alexandru-andrei-alte-doua-comune-importante-din-judetul-giurgiu-pe-lista-proiectelor-aprobate-spre-finantare-prin-programul-anghel-saligny
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 9 martie 2023 16:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.