DGASPC Giurgiu : ”Membrii Asociației Maria Holtzhauser i-au vizitat pe beneficiarii Centrului Persoanelor vârstnice din Hotarele, pregătindu-le un meniu copios!”

DGASPC Giurgiu : ”Membrii Asociației Maria Holtzhauser i-au vizitat pe beneficiarii Centrului Persoanelor vârstnice din Hotarele, pregătindu-le un meniu copios!”

 Joi, 18 mai, Centrul pentru Persoane Vârstnice Hotarele a fost vizitat de 25 de persoane angajate în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel , prin intermediul Asociației Maria Holtzhauser.

Scopul vizitei a fost înfrumusețarea aspectului exterior al centrului prin plantarea de flori și îngrijirea spațiilor verzi, alături de beneficiarii  Centrului.  Toți cei  prezenți a contribuit la igienizarea tuturor spațiilor din Centru.

Specialiștii în arta culinară,  ”Chef Nicolae Lica”, împreună cu ”Kadei S.” i-au răsfățat pe beneficiarii Centrului , pregătind un prânz delicios, bazat pe rețete proprii deosebite, compus din preparate din somon, piureuri de legume, salate, supă și numeroase deserturi.

„Acțiunea de astăzi se înscrie în contextul eforturilor pe care personalul centrului Hotarele, împreună cu ”Asociația Maria Holtzhauser”,  le depun pentru ca bătrânii noștri să se bucure de momente cât mai plăcute”, a declarat Marina Ceadârgeanu, șef  al centrului din Hotarele.

Conducerea D.G.A.S.P.C. Giurgiu a dorit să mulțumească persoanelor implicate în această acțiune, pentru  bucuria făcută  celor 43 de beneficiari din Centrul pentru Persoane Vârstnice Hotarele.

(Jurnal)

.

 Joi, 18 mai, Centrul pentru Persoane Vârstnice Hotarele a fost vizitat de 25 de persoane angajate în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel , prin intermediul Asociației Maria Holtzhauser. Scopul vizitei a fost înfrumusețarea aspectului exterior al centrului prin plantarea de flori și îngrijirea spațiilor verzi, alături de beneficiarii  Centrului.  Toți cei  prezenți a contribuit […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/dgaspc-giurgiu-membrii-asociatiei-maria-holtzhauser-i-au-vizitat-pe-beneficiarii-centrului-persoanelor-varstnice-din-hotarele-pregatindu-le-un-meniu-copios/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dgaspc-giurgiu-membrii-asociatiei-maria-holtzhauser-i-au-vizitat-pe-beneficiarii-centrului-persoanelor-varstnice-din-hotarele-pregatindu-le-un-meniu-copios
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 19 mai 2023 20:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.