Din seria „Mitocanii şoselelor”…Un individ a blocat, câteva ore, o alee de acces din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă

Nesimţirea unor participanţi la trafic pare a nu avea limite. După parcări în locuri care de care mai ciudate, după circulaţie pe contrasens, iată că un nou tip de „mitocan al şoselei” ne este dezvăluit de un cititor al publicaţiei noastre: este vorba despre mitocanul de…spital.
În această dimineaţă, preţ de câteva ore, un individ care se credea deasupra celorlalţi a blocat o alee de acces către o secţie din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, mai exact aleea de acces către oftalmologie. 
Reprezentanţii Spitalului Judeţean ne-au precizat că respectivul autoturism (un jeep cu numere de Bacău), nu aparţine niciunui cadru medical angajat al Spitalului, şi, după o serie de verificări mai amănunţite, au constatat că autoturismul îi aparţinea unui bărbat, venit „cu treabă” pe la oftalmologie. Ţinând cont de secţia la care a apelat, este posibil ca el să nu fi văzut afişul prin care se interzice accesul în spital al autoturismelor, precum şi faptul că, la modul în care a parcat, a blocat o alee. 
Totodată, reprezentanţii Spitalului Judeţean au ţinut să reamintească, prin intermediul publicaţiei noastre, faptul că se interzice accesul autoturismelor particulare în curtea spitalului, excepţie făcând situaţiile în care – vizibil – pasagerii nu se pot deplasa (în special cazurile pentru neurologie, oncologie şi ortopedie). 
(City Zen)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Din seria „Mitocanii şoselelor”…Un individ a blocat, câteva ore, o alee de acces din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.