Direcția pentru Agricultură Județeană Giurgiu anunță: „Termenul limită pentru valorificarea usturoiul este 20 noiembrie 2020!”

DAJ Giurgiu îi informează pe fermierii din județ asupra faptului că data de 20 noiembrie 2020 este ultima zi de valorificat usturoi, și până pe data de 27 noiembrie se depun documentele justificative privind valorificarea pentru beneficiarii înscriși în programul de sprijin pentru usturoi.
La nivelul județului sunt înscriși 42 de fermieri în acest program, dintre aceștia, până la data documentării noastre, un număr de 31 de fermieri depunându-și, deja, toate documentele necesare.
Toate documentele se depun în original, fie direct la sediul DAJ Giurgiu, fie prin poștă. Directorul instituției, Petra Ochișor, a ținut să precizeze că nu se admit documente transmise prin fax sau prin intermediul poștei electronice, chiar dacă acele „copii” ar purta ștampila „Conform cu originalul”.  
Pentru public, programul este zilnic, între orele 10.00 și 12.00, interval în care fermierii pot veni să își depună facturile a căror dată de emitere nu trebuie să depășească data de 20 noiembrie.
(Jurnal)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Direcția pentru Agricultură Județeană Giurgiu anunță: „Termenul limită pentru valorificarea usturoiul este 20 noiembrie 2020!”

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.