Documentul Secretariatului General al Guvernului care pune în evidență nesinceritatea lui Ciucă în relațiile cu structurile asociative

Cu adresa 4c-15/370/ 29 12 2020, președintele Comisiei de apărare din Camera Deputaților a înaintat  PL x199/2020, în forma preliminară adoptată de Comisia de muncă,  cu amendamente sugerate de MApN și MAI, la Guvern,  pentru emiterea unui punct de vedere față de amendamentele propuse.

Cu adesa nr. 9345/30 12 2020, Secretariatul General al Guvernului a trimis proiectul la Ministerul de Finanțe, Ministerul de Interne, Ministerul Apărarii si Ministerul Muncii pentru a transmite la opiniile lor la guvern, în vederea elaborării unui punct de vedere despre amendamentele propuse și impactul bugetar.

Cine vrea să revadă documentele….

https://www.huhurez.com/2021/01/pl-x-1992020-trimis-la-cituiala.html

Au trecut mai bine de trei luni de când documentul a ajuns pe masa de lucru a celor două ministere din domeniiile apărării și ordinii publice și la guvern nu au ajuns analizele cerute pentru emiterea unui punct de vedere.

Intre timp, ministrii apărării si internelor o tot ard la orice întâlnire cu structurile asociative că ei susțin eliminarea inechităților din sistemul pensiilor militare, așa cum au propus în Plx 199/2020.

Nu se găsește niciun șef de structură asociativă să le bată obrazul celor doi ministri că ministerele lor întârzie repunerea proiectului de lege pe ordinea de zi a Camerei Deputaților?

Dacă citiți paragraful 2 din Nota Secretariatului General al Guvernului din 06 04 2021, veți realiza care este procedura de reavizare a proiectelor de lege venite de la Comisiile Parlamentare, procedură pe care domnii de la apărare și interne nu o respectă și îi pun pe cei 2 miniștri să vorbească palavre la întâlnirile cu reprezentanții rezerviștilor.

 Sursa: huhurez
Articol sursa: Documentul Secretariatului General al Guvernului care pune în evidență nesinceritatea lui Ciucă în relațiile cu structurile asociative

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.