DOUĂ CENTRE DE COLECTARE A LEGUMELOR ȘI FRUCTELOR ÎN JUDEȚUL GIURGIU

DOUĂ CENTRE DE COLECTARE A LEGUMELOR ȘI FRUCTELOR ÎN JUDEȚUL GIURGIU

Fermierii din județul Giurgiu se vor bucura de două centre de colectare legume și fructe, după o investiție totală de 8 milioane de euro, scrie puterea.ro.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat că în localitățile Comana și Vărăști, din județul Giurgiu, se va construi câte un centru de colectare legume și fructe, investiția totală fiind de 8 milioane de euro.

Cele două centre de colectare vor fi amenajate pe câte 3.200 de metri pătraţi, iar valoarea fiecăruia se ridică la 4 milioane de euro, bani de la bugetul de stat.

În toată ţara vor fi 15 astfel de obiective şi au fost alese judeţele cu cel mai mare număr de cereri în programul „Tomata”, Giurgiu fiind pe locul 4 la nivel naţional.

Centrele vor fi realizate printr-un acord încheiat între „Casa Unirea”, Ministerul Agriculturii şi unităţile administrativ-teritoriale, unde vor fi amenjate acestea.

www.agrobiznes.ro

Fermierii din județul Giurgiu se vor bucura de două centre de colectare legume și fructe, după o investiție totală de 8 milioane de euro, scrie puterea.ro. Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat că în localitățile Comana și Vărăști, din județul Giurgiu, se va construi câte un centru de colectare legume și fructe, investiția totală fiind de …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/10/12/doua-centre-de-colectare-a-legumelor-si-fructelor-in-judetul-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 12 octombrie 2023 18:05

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.