Drept la replică

Site-ul www.giurgiuonline.com, nu a încălcat, nu încalcă și nu va încalca dreptul de autor și dreptul de proprietate intelectuală.

Articolole sunt preluate partial (atat cat a pus la dispozitie site ul de pe care sunt preluate), sunt indicate sursele de unde provin articolele in clar fara confuzie si sunt create link-uri directe catre articolul sursa pentru ca cititorii sa poata citi mai departe articolele pe site ul de pe care au fost preluate.

Toate articolele sunt preluate in mod automat de www.giurgiuonline.com  fara interventie umana prin serviciul pus la dispozitie gratuit tocmai de site ul de pe are sunt preluate articolele prin functia rss

In orice moment orice site de pe care www.giurgiuonline.com colecteaza articole poate opri furnizarea articolelor catre site ul nostru prin cel putin  doua metode: 1. prin blocarea adresa ip a site-ului www.giurgiuonline.com in firewall (cum au mai facut si alte site-uri), 2. prin dezactivarea seviciului rss.

Intrucat www.giurgiuonline.com nu afisaza publicitate si nu este afiliat la nici un partid politic, asociatie sau organizatie nu putem fi acuzati ca avem beneficii directe sau indirecte de pe urma articolelor.

Singurii beneficiari ai articolelor preluate de www.giurgiuonline.com sunt exact site-urile de pe care provin articolele

Toate trimiterile catre siteurile de pe care au fost preluate articolele au fost facute gratuit fara a se solicita publicitate pe site-uri sau alte benefici de orice natura .

Drept urmare cotidianul care s-a simtit lezat poate publica statisticile de trafic prin care sa informeze cititorii , care este numarul utilizatorilor care provin de pe www.giurgiuonline.com.

Consideram ca somatia publicata nu a fost decat o lipsa de inspiratie a redactorilor de care am luat act si am dezactivat preluarea de articole.

Intrucat nu avem beneficii consideram ca nu avem nici pierderi prin anularea preluarii de articlole.

 

Semnat: cineva care intretine site-ul .

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

Un comentariu

  1. La cata publicitate are GIURGIUVEANU pe site ar trebui sa fie multumiti la vizitatorii redirectionati.
    Personal nu iau la rand toate publicatiile ci intai intru aici si doar daca gasesc ceva interesant accesez articolul original, desi stirile locale sunt multe si destul de neinteresante… Din cate stiu multi giurgiuveni practica aceasta metoda !
    Mi-a placut titlul pompos cu „Avertismentul public”, probabil in dorinta de a atrage trafic, sa dea omul click pe articol in speranta ca au dat un avertisment Guvernului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.