Dumitru Beianu și deputatul Maria Horga, vizită de lucru la Voestalpine

Azi, în calitate de președinte al Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu,împreună cu deputatul PNL de Giurgiu, Maria Gabriela Horga, au efectuat o vizită de lucru la fabrica de prelucrare a oțelului din Giurgiu, Voestalpine. Alături de Dumitru Beianu s-au mai aflat vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Elisabeta Mihalcea, și administratorul public al județului, Cristian Grătianu.
Printre proiectele de viitor care s-au discutat putem aminti de o investiție în infrastructura feroviară, mai exact cei 3 km ce leagă portul de zona industrială.
Colaborarea pe plan educațional are ca obiectiv principal construirea unui campus școlar profesional ce va da posibilitatea de specializare în diferite domenii, iar formarea profesională a elevilor se va realiza la cele mai exigente standarde, ceea ce garantează competența și profesionalism.
Demararea unor mari proiecte de infrastructură este o prioritate a administrației județene, dincolo de aspectul economic, reprezintă și o sursa importantă de creare de locuri de muncă.Sursa:
http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Dumitru Beianu și deputatul Maria Horga, vizită de lucru la Voestalpine

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.