Dunărea Giurgiu, victorie în meciul amical cu ACS LPS HD Clinceni, scor 2-0!

Dunărea Giurgiu, victorie în meciul amical cu ACS LPS HD Clinceni, scor 2-0!

Fotbaliştii de la Dunărea Giurgiu au disputat sâmbătă, la Clinceni, al patrulea joc de verificare din această vară, de la demararea pregătirilor, care a avut loc pe 10 iulie.

Giurgiuvenii au întănlit echipa gazdă  ACS LPS HD Clinceni (Liga  a IV-a- Ilfov). Prima parte a partidei a aparţinut oaspeţilor, care au ratat trei ocazii de gol și au trimis de două ori mingea în bară.

A urmat apoi  repriza a doua în care giurgiuvenii au dominat partida, marcat  de două ori  prin Mario Văduva, în minutul 76 și Valentin Pasăre în minutul 85,  trimițând și o dată mingea în bară .

Astfel, rezultatul final al jocului a fost 2-0, la pauză 0-0.

„Astăzi (nr.sâmbătă), am avut un meci de pregătire… Mișcarea a fost bună și pentru noi și pentru gazde, am văzut la băieții mei multă dăruire și plăcere, ceea ce mă bucură pentru viitor.

Chiar dacă am avut câteva absențe importante,   Popescu, Diceanu și Țangulea, echipa a jucat foarte bine, mi-a plăcut , așa cum spuneam, cum ne-am mișcat  și sperăm să începem campionatul pregătiți 100%…”, a spus la finalul meciului directorul și managerul  giurgiuvenilor, Mirel Eugen Marin.

Antrenorul Andrei Nemțescu a pregătit două echipe diferite pentru cele două reprize. În prima jumătate a meciului i-a trimis în teren pe: Vasilescu, Calea, Arpetin, Anghel, M.Constantinescu, Blaga, Pitulice, Mizdrescu, Florescu, Slate, Lungu.
În partea a doua au evoluat pentru Dunărea: Urucu, G.Mina, Costache, Pasăre, T.Constantin, Mitrea, Văduva, A.Marin, Bălțat, A. Stîngaciu, Ziaad.
Până acum, în amicale, Dunărea Giurgiu a înregistrat următoarele rezultate:
2-1, acasă cu CS Popești Leordeni
2-2, acasă cu Progresul Fundulea.
0-3, deplasare cu CSM Cetatea Turnu Măgurele
2-0, deplasare cu  ACS LPS HD Clinceni (Liga IV-a – Ilfov)
Giurgiuvenii mai au programate amicalele :
Sâmbătă,5 august, pe Astra cu CSO Plopeni (Liga a III-a).
Sâmbătă,12 august, pe stadion Astra cu ACS Viitorul Dragomirești Vale (Liga a IV-a – Ilfov) și  Sâmbătă,19 august, în deplasare cu Progresul Spartac București ( Liga III-a).

Costel Spînu

Articolul Dunărea Giurgiu, victorie în meciul amical cu ACS LPS HD Clinceni, scor 2-0! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Fotbaliştii de la Dunărea Giurgiu au disputat sâmbătă, la Clinceni, al patrulea joc de verificare din această vară, de la demararea pregătirilor, care a avut loc pe 10 iulie. Giurgiuvenii au întănlit echipa gazdă  ACS LPS HD Clinceni (Liga  a IV-a- Ilfov). Prima parte a partidei a aparţinut oaspeţilor, care au ratat trei ocazii de gol […]

Articolul Dunărea Giurgiu, victorie în meciul amical cu ACS LPS HD Clinceni, scor 2-0! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/dunarea-giurgiu-victorie-in-meciul-amical-cu-acs-lps-hd-clinceni-scor-2-0/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 29 iulie 2023 15:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.