După-amiază agitată pentru pompieri. Un bărbat găsit decedat, un altul, blocat în casă

Ambele cazuri s-au înregistrat în cartierul Tineretului, în decurs de mai puțin de trei ore, luni după-amiază.

Primul apel la 112, sosit în jurul orei 14.30, solicita ajutorul pompierilor pentru un bărbat blocat într-un apartament de la etajul 2, bărbat cunoscut cu afecțiuni cronice. Pompierii de la Detașamentul Giurgiu au sosit la fața locului și au intrat pe geamul apartamentului, folosind scara culisabilă.

Au găsit bărbatul, în vârstă de 66 de ani, dar, din păcate, acesta era decedat, iar medicii de pe Ambulanță, ce au intrat în apartament după pompieri, nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

În jurul orei 17, un alt apel chema pompierii în aceeași zonă, și tot pentru un bărbat blocat în casă, de data aceasta, la etajul 1.

Și în acest caz pompierii au folosit scara culisabilă și au intrat pe geam, dar, spre deosebire de prima intervenție, de această dată, bărbatul a fost găsit în viață, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de echipajele de medici sosite la fața locului.

The post După-amiază agitată pentru pompieri. Un bărbat găsit decedat, un altul, blocat în casă appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: După-amiază agitată pentru pompieri. Un bărbat găsit decedat, un altul, blocat în casă

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.