Edilul Dan Cezar Rusu din Adunații Copăceni – Giurgiu- este cunoscut și respectat de toată lumea!

Edilul Dan Cezar Rusu din Adunații Copăceni – Giurgiu- este cunoscut și respectat de toată lumea!

Edilul Dan Cezar Rusu din Adunații Copăceni – Giurgiu- este cunoscut și respectat de toată lumea! A făcut minuni in localitatea pe care o păstorește și oamenii sunt mulțumiți .

Omul lucrează pentru oameni și este un exemplu bun de urmat pentru mulți. Aseară,la Palatul Snagov primarul Cezar Rusu era in elementul lui ,fericit și cu oameni minunați alãturi.

Evenimentul special de la Snagov a fost despre un proiect de mare amploare, unic în România și care va fi realizat în Adunații-Copaceni în următorii trei ani !Proiectul se adresează tinerilor dependenți de droguri și care după perioada de spitalizare vor avea la Adunații-Copaceni un centru de recuperare de peste 100 de locuri. Este un lucru minunat și este un pas important în recuperarea acestor tineri care după ce sunt tratați în spitalele de specialitate ies în stradă și recidivează.

In centrul de la Adunații-Copaceni vor avea șansa recuperării definitive pentru că va exista aparatură de specialitate ultimă generatie ,medici de specialitate care vor monitoriza permanent recuperarea. Primarul Dan Cezar Rusu a avut discuții multiple cu Prof Dr Cătălin Țone expert antidrog și cu Lions Club București Cosmopolitan un ONG implicat total în acest proiect. Împreună vor construi acest minunat centru de recuperare pe o suprafața de 7 ha.

Serviciile medicale vor fi de cea mai bună calitate. Sunt implicați în proiect decanul de la Carol Davila,medici specialiști de la Spitalul Obregia și multe alte nume de referință în specialitate. Când vrei, poți !Primarul Dan Cezar Rusu vrea și poate . Și așa cum am văzut cu toții , la Adunații-Copaceni binele pentru oameni este la el acasă. Felicitări, Domnule Primar !

Edilul Dan Cezar Rusu din Adunații Copăceni – Giurgiu- este cunoscut și respectat de toată lumea! A făcut minuni in


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: http://reflectoruldesud.ro/2023/04/02/edilul-dan-cezar-rusu-din-adunatii-copaceni-giurgiu-este-cunoscut-si-respectat-de-toata-lumea/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 2 aprilie 2023 12:31

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.