Fără categorie

Elevii de la Maiorescu reiau cursurile în scenariul galben

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, întrunit astăzi, 19.10.2020, în ședință online, a aprobat următoarele măsuri:

– Se aprobă scenariul 2 de funcţionare pentru unităţile de învăţământ din  comunele: Izvoarele, Valea Dragului, Ogrezeni, Putineiu, Mihai Bravu, Adunaţii Copăceni, Vedea, Isvoarele, Herăşti, Schitu, Găiseni, Ulmi, Săbăreni şi oraşul Bolintin Vale din judeţul Giurgiu.

– Rămân în scenariul 2 de funcţionare unităţile de învăţământ din comunele: Gostinari, Grădinari, Bolintin Deal, Slobozia şi Iepureşti din judeţul Giurgiu.

– Se aprobă scenariul 2 de funcţionare pentru Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu.

 

Măsurile au fost aprobate luându-se în considerare rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1000 locuitori pe localități (UAT), la data de 19.10.2020, pe ultimele 14 zile, și propunerile Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ mai-sus menționate, propuneri avizate de către Direcția de Sănătate Publică Giurgiu și de către Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu.

 

Biroul de Presă al Instituției Prefectului Județul Giurgiu

The post Elevii de la Maiorescu reiau cursurile în scenariul galben appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Elevii de la Maiorescu reiau cursurile în scenariul galben

Comentarii

comentarii