Fără categorie

Evaziunea fiscală, din nou, ”sub lupa” Poliției: percheziții în trei județe

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu efectuează în această dimineață , 12 percheziții în trei județe în Giurgiu, Ilfov și Olt la sediul unor societăți comerciale și la domiciliul unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, prejudiciul este estimat la 2 milioane de euro.

Astăzi, 22 ianuarie a.c., polițiștii fac cercetări într-un dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Giurgiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov și Inspectoratul de Poliție Județean Olt, pun în executare un număr de 12 mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Giurgiu, Olt și Ilfov, la sediul a șase societăți comerciale și la domiciliul a șase persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul deșeurilor reciclabile.

La finalizarea perchezițiilor, patru persoane au fost conduse în vederea audierilor, la sediul Inspectoratului de Politie Județean Giurgiu, în baza unor mandate de aducere.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ilfov și Inspectoratul Județean de Jandarmi Olt.

 

The post Evaziunea fiscală, din nou, ”sub lupa” Poliției: percheziții în trei județe appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Evaziunea fiscală, din nou, ”sub lupa” Poliției: percheziții în trei județe

Comentarii

comentarii