Exclusiv : Membrii „clanului Butoane” , vizați de acțiunea de astăzi a polițistilor de la crimă organizată București

politie 2

Candoi si Romeo Pistol ,ce fac parte din „clanul Butoane”, se pare ca sunt primele persoane vizate de acțiunea din această dimineața a a celor de la crimă organizată din Bucuresti.

Surse judiciare ne-au dezvaluit că, în perioada 2015-2017, membrii grupului ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe tinere pe teritoriul Austriei, Germaniei, Suediei și Marii Britanii, în vederea obținerii de foloase materiale. De asemenea, suspecţii exploatat sexual 3 minore, pe raza județului Giurgiu, atât în locuințele celor în cauză, ale clienților racolați, cât și într-o unitate hotelieră. S-a reţinut că minorele exploatate au obținut, în schimbul serviciilor sexuale prestate în favoarea clienților racolați de către membrii grupului, sume cuprinse între 200 și 400 de lei zilnic, din care victimele primeau sume derizorii, în unele cazuri acestea fiind agresate fizic și psihic.

Persoanele duse la audieri sunt acuzate de constituire unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc, trafic de minori, proxenetism,camătă, șantaj, fals în înscrisuri sub semnătură privată, înșelăciune ,organizarea ilegală a jocurilor de noroc.

Ancheta poate lua o turnură de amploare, deoarece ,se pare, sunt personalitați importante din județul Giurgiu care ar fi beneficiat de servicii sexuale din partea minorelor exploatate de către cei din „clanul Butoane”.Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Exclusiv : Membrii „clanului Butoane” , vizați de acțiunea de astăzi a polițistilor de la crimă organizată București

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.