EXCLUSIV!!! THC, cocaina, opioide, benzodiazepine – drogurile depistate de Spitalul Județean Giurgiu după probele biologice ale unor pacienți

EXCLUSIV!!! THC, cocaina, opioide, benzodiazepine – drogurile depistate de Spitalul Județean Giurgiu după probele biologice ale unor pacienți

În municipiul Giurgiu, dar și în județ, periodic sunt depistați conducători auto aflați sub influența unor substanțe interzise – 46 de la începutul anului și până în prezent, în creștere față de anul trecut, potrivit datelor obținute în exclusivitate de la IPJ Giurgiu.

Toți acești cosumatori de droguri, susprinși la volan de polițiști și supuși testului anti drog ajung la Spitalul Județean Giurgiu pentru recoltarea de probe biologice.

Iată ce ne-a declarat, în exclusivitate, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Giurgiu, dr. David Edelstein:

În ultimele 6 luni au existat câte 5 cazuri lunar. Intervalul de vârstă este 15 -49 ani. Majoritatea pacienților sunt de sex masculin. Toți prinși la volan. Substanțele cel mai des găsite la teste : THC, cocaina, opioide, benzodiazepine.

Așadar, putem vorbi și la Giurgiu de un fenomen în creștere, acela al consumului de substanțe interzise, mai ales că mulți dintre  consumatori se urcă la volan și pot produce tragedii similare celei de la 2 Mai în orice clipă.

Ne-am bucura să aflăm că, odată prinse și identificate persoanele care au căzut în patima drogurilor, s-au prins și condamnat dealeri, s-au destructurat rețelele de traficanți, s-au confiscat cantități mari de substanțe, etc.

Din păcate, la Giurgiu, sunt foarte rare astfel de vești. Mulți dintre consumatori primesc cu suspendare, dealerii sunt la locul lor, iar DIICOT Giurgiu…NIMIC.

În municipiul Giurgiu, dar și în județ, periodic sunt depistați conducători auto aflați sub influența unor substanțe interzise – 46 de la începutul anului și până în prezent, în creștere…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/exclusiv-thc-cocaina-opioide-benzodiazepine-drogurile-depistate-de-spitalul-judetean-giurgiu-dupa-probele-biologice-ale-unor-pacienti/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 23 august 2023 14:27

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.