FOTBAL. Cronica unui scor de maidan: Dunărea Giurgiu – MV Călugăreni 17- 0 (8-0)

FOTBAL. Cronica unui scor de maidan: Dunărea Giurgiu – MV Călugăreni 17- 0 (8-0)

Sâmbătă, 22 aprilie, echipa ”Dunărea Giurgiu” a învins, pe teren propriu, formația MV Călugăreni cu un scor incredibil de 17-0!, în runda a 18-a din Liga a IV-a, seria Sud, faza  județeană.

”Dunărea Giurgiu”, fosta grupare de tradiție din Divizia B, de pe timpuri, a dărâmat adversara cu un scor halucinant, 18-0, pe cei de la MV Călugăreni. La pauză, gazdele de la  Dunărea conduceau deja cu        8-0!!

La o apărare și un atac deoesebit de slab, ce pretenții să ai, de aceea  scorul a fost unul de…maidan! Multe nu sunt de spus după un asemenea meci, decât că, măcar prin prisma rezultatelor,  avem cel mai slab fotbal județean din România.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru Dunărea au marcat : Diceanu 2 goluri,Bălțat 2,Ioniță 2,Constantinescu 2,Constantin 2,Florescu 2,Mizdrescu 2,Cazciuc,Țangulea,Pitulice.

”Am controlat în totalitate jocul.E o victorie foarte importantă în economia clasamentului, și vreau să îi felicit pe băieți că au abordat meciul cu mută responsabilitate.Ceea ce contează este să-ți îndeplinesti obiectivul final, să obții punctele puse în joc. Iar băieții noștri asta au făcut… Suntem o echipă frumoasă, care joacă fotbalși ce e cel mai important e că am obținut cele trei puncte. Noi vrem să ne afirmăm și vrem să ne ridicăm  peste nivelul competiției. Mergem înainte, vedem cum va fi la următoarele meciuri. Ne pregătim bine, cu aceeași seriozitate și implicare ca și până acum. Arătăm bine, avem preocuparea de a juca fotbal, și asta e O.K. ”, a spus prof.Mirel Eugen Marin, director și manager Dunărea Giurgiu, la finalul partidei.

Dunărea Giurgiu :  Vasilescu,T.Constantin, Mitrea, Arpetin, G.Gheorghe, Țangulea,  N.Ioniță, M. Constantinescu, Bălțat, Cazacic, Diceanu. Au mai jucat: Stanciu,Pasăre,Călea, Florescu, Mizdrescu, Blaga și Lungu.

”Dunărea Giurgiu” este în acest moment  lidera Ligii a IV-a, seria Sud, cu 46 de puncte, cu cinci peste a doua clasată,  Victoria Adunații Copăceni.

(Costel Spînu)

Foto:  Costel Nicolae

Sâmbătă, 22 aprilie, echipa ”Dunărea Giurgiu” a învins, pe teren propriu, formația MV Călugăreni cu un scor incredibil de 17-0!, în runda a 18-a din Liga a IV-a, seria Sud, faza  județeană. ”Dunărea Giurgiu”, fosta grupare de tradiție din Divizia B, de pe timpuri, a dărâmat adversara cu un scor halucinant, 18-0, pe cei de […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/fotbal-cronica-unui-scor-de-maidan-dunarea-giurgiu-mv-calugareni-17-0-8-0/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=fotbal-cronica-unui-scor-de-maidan-dunarea-giurgiu-mv-calugareni-17-0-8-0
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 23 aprilie 2023 17:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.