Gabriela Horga: „PSD și Gabriela Firea au avut un discurs halucinant în Parlament la dezbaterea moțiunii de cenzură. Aceasta a ținut plină de mândrie chiar lecții de comunism. “Origini sănătoase”

„Gabriela Firea s-a declarat jignită pentru că Florin Cîţu le-a sugerat parlamentarilor PSD să caute pe Google cine este Franz Kafka. „Probabil nici dumneavoastră nu știți cine e Dinu Săraru. E din zona dumneavoastră și a scris cartea «Niște Țărani»”, a replicat Gabriela Firea.
Văd că doamna Firea este cu temele la zi privind romanele socialiste, pe tema colectivizării. Colectivizarea s-a realizat forțat și cu ajutorul Securității. Lecția de comunism a continuat. „Știți dumneavoastră, comuniștii ăia, despre care vorbiți așa, oamenii, nu conceptul, comuniștii ăia au construit Palatul în care ne aflăm acum”, a mai spus plină de admirație Gabriela Firea.
Mai știm și despre PSD și despre Dinu Săraru amintit cu mândrie de doamna Firea. Și românii cred că mai știu! Dinu Săraru a fost unul din acționarii principali ai Băncii Internaționale a Religiilor, iar falimentul acesteia l-a implicat într-un scandal financiar de proporții, falimentând sute de mii de români! Bravo, doamna Firea!
Acesta este PSD. Punct. Chiar nu mai este nimic de adăugat!”
(Gabriela Horga – Deputat PNL de Giurgiu)
#ThisIsPSD #comuniști

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Gabriela Horga: „PSD și Gabriela Firea au avut un discurs halucinant în Parlament la dezbaterea moțiunii de cenzură. Aceasta a ținut plină de mândrie chiar lecții de comunism. “Origini sănătoase”

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.