Gheorghe Piperea – noul președinte interimar al AUR Giurgiu

Gheorghe Piperea – noul președinte interimar al AUR Giurgiu

Filiala AUR Giurgiu a dezamăgit la alegerile locale din 9 iunie. Cu doar doi consilieri județeni și trei consilieri în Consiliul Local Giurgiu, AUR a fost sub așteptările conducerii de la centru care a decis să îl demită pe coordonatorul filialei județene, Iulian Naipeanu și să numească o conducere interimară.

Astfel, pentru șefia auriștilor de la Giurgiu a fost desemnat avocatul Gheorghe Piperea, proaspăt ales europarlamentar, cel care a organizat azi, 28 iunie, o conferință de presă, alături de secretarul general al organizației, Laurenția Finat și Dorin Cândea, ales consilier județean.

Temele abordate au vizat neînțelegerile dintre PNL și PSD cu privire la stabilirea datei alegerilor pentru președintele României, proiectele din ”Planul Simion”care promit locuințe de 35.000 de euro pentru 1 milion de români, ștergerea dobânzilor și datoriilor persoanelor supraîndatorate la bănci și suspendarea ajutorului social pentru persoanele apte de muncă.

De asemenea, s-a făcut referite la programele e-factura, majorarea pensiilor și impozitele pe surse neindentificate, proiecte care , în opinia AUR creează mari probleme și care reprezintă, de fapt, surse pentru a susține majorarea pensiilor de la 1 septembrie.

Pe plan local, noul lider, Gheorghe Piperea își dorește transparentizarea deciziilor, motiv pentru care, în Municipiul Giurgiu, va deschide un cabinet europarlamentar unde îi așteaptă, o dată pe lună, pe giurgiuveni la discuții.

Filiala AUR Giurgiu a dezamăgit la alegerile locale din 9 iunie. Cu doar doi consilieri județeni și trei consilieri în Consiliul Local Giurgiu, AUR a fost sub așteptările conducerii de…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/gheorghe-piperea-noul-presedinte-interimar-al-aur-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 28 iunie 2024 21:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.