Giurgiu. Amplu parteneriat pentru promovarea învăţământului dual

Giurgiu. Amplu parteneriat pentru promovarea învăţământului dual

Consilierii județeni au votat în ultima şedinţă din luna ianuarie, în unanimitate, proiectul de hotărâre privind încheierea unui contract de parteneriat pentru constituirea „Consorțiului pentru învățământ dual integrat – Centru de expertiză în Regiunea Sud Muntenia”.

Scopul este asigurarea formării profesionale de calitate a elevilor și studenților, în vederea obținerii unei calificări și apoi a unui loc de muncă stabil și bine plătit.

Consiliul Județean Giurgiu este partener în cadrul proiectului alături de: Primăria Municipiului Giurgiu (lider de consorțiu), Municipiul Zimnicea, Municipiul Călărași, Județul Călărași, Universitatea Politehnică București, Colegiul Tehnic „Viceamiral Ioan Bălănescu” Giurgiu, Liceul Teoretic Zimnicea, Liceul Tehnologic „Dan Mateescu” Călărași, Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, S.C. SHIPYARD ATG GIURGIU SRL, S.C. REOS PRODUCTION SRL, S.C. RACMAN SRL, S.C. AXEL PROJECT SRL și S.C. ROMVELIA PRODCOM SRL.

Pe durata desfășurării contractului vor fi derulate activități de promovare a ofertei, recrutare, selecție și admitere a elevilor și studenților în sistemul de învățământ dual, întreaga perioadă de formare profesională, inclusiv susținerea examenului final de certificare a calificării.

Consilierii județeni au votat în ultima şedinţă din luna ianuarie, în unanimitate, proiectul de hotărâre privind încheierea unui contract de parteneriat pentru constituirea „Consorțiului pentru învățământ dual integrat – Centru de expertiză în Regiunea Sud Muntenia”. Scopul este asigurarea formării profesionale de calitate a elevilor și studenților, în vederea obținerii unei calificări și apoi a […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/giurgiu-amplu-parteneriat-pentru-promovarea-invatamantului-dual/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 1 februarie 2023 18:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.