Giurgiu este ultimul oraș din România.

Giurgiu este ultimul oraș din România.

Astăzi va fi semnat contractul pentru construcția metroului în Cluj. Bravo Clujenilor, felicitări pentru că au știut să-și aleagă primarul.
Giurgiu este ultimul oraș din România. Aerianul Anghelescu, cum s-a văzut primar acum trei ani, a semnat unor nemernici fără nimic sfânt avizul pentru construcția unui incinerator care să ne distrugă sănătatea. Ce a făcut în trei ani ?Absolut nimic ! Dar trebuie să-i acordăm și circumstanțe atenuante : aici este raiul lui și al acoliților ,al incompetentei, prostiei, lașitatii, hotiei și răutății !
Suntem primii în lume! În trei ani Anghelescu nu a construit o grădiniță pentru copii !Clujenii vor avea 21 de Km de metrou ! În afara mizeriei și sărăciei a mai adus ” ceva ” Anghelescu pentru ” binele ” giurgiuvenilor.
Este disperat să pună în funcție noul viceprimar după ce l-a alungat pe cel dorit de cetățeni( pentru că îi lua fața).Doar așa va fi sigur Anghelescu Adrian că vom merge încă un an spre dezastrul final! Spuneau acum câtva timp unii că avem cel mai urat oraș din Romania.
Au uitat să precizeze și de ce a ajuns așa un orășel de la Dunăre altă dată frumos,înfloritor și cu oameni minunați…
Ca să realizați „binele” pe care ni-l dorește primarul aerian ,priviți cu atenție cadoul pe care ni-l pregătește -noul viceprimar! „Viitorul” sună bine.
Cum e turcul și…pistolul ! Noi nu vom avea în veci metrou dar avem autobuze scumpe care zac ruginite la marginea orașului…noi ne batem joc unii de alții și primarul aerian Adrian Anghelescu de nou toți! Astăzi este ziua eroilor !Cinste lor! Am avut și noi odată eroi. Se răsucesc în morminte când văd cine se impauneaza cu coroane de flori la mormintele lor …

Astăzi va fi semnat contractul pentru construcția metroului în Cluj. Bravo Clujenilor, felicitări pentru că au știut să-și aleagă primarul.


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/giurgiu-este-ultimul-oras-din-romania/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 25 mai 2023 12:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.