Giurgiuveanul Andrei Antonio Velicu, pe podium în Serbia

 

Weekendul trecut, pe pista de la Navak, Serbia s-a desfășurat prima etapă a Campionatului de Motociclism Viteză. La start s-a aflat și giurgiuveanul Andrei Antonie Velicu cu motocicleta CFMOTO 300SR, pregatita de cursă de echipa ACSRU RACING.

După cum ne-a povestit Andrei, prima zi de curse i-a adus locul I la categoria 300SSP, Cupa CFMOTO și locul 5 în clasamentul general.

Totuși au fost și peripeții.

”A doua zi de curse nu s-a finalizat la fel de bine pe cât mă așteptam, întrucat am avut o problemă tehnică cu motocicleta și am început cursa cu un tur mai târziu. Mai apoi, după ce am reușit să recuperez și să depășesc 3 adversari, am ratat un punct de frânare, am ieșit în decorul pistei și am cazut. Din fericire, datorită echipamentului de excepție, combinezonul Rebelhorne și casca HJC, ambele oferite de partenerul nostru Asfalt Uscat, nu am simțit nimic la impact, a fost ca și cum am căzut în puf.” 

Andrei Antonio Velicu este giurgiuvean, are 18 ani și este pasionat de motociclism de mic, pasiune insuflată de tatăl său.Sursa:
http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Giurgiuveanul Andrei Antonio Velicu, pe podium în Serbia

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.