Iarna e tot mai aproape. Week-end cu vreme rece și închisă

Vremea rea se întoarce în weekend. Temperaturile vor fi în scădere, iar la munte se vor semnala ninsori, în timp ce în restul regiunilor se anunţă ploi şi lapoviţă.

Sâmbătă vom avea parte de vreme închisă în cea mai mare parte a ţării.

Conform ANM, în jumătatea de nord a teritoriului, izolat pe parcursul zilei şi local noaptea, se vor semnala precipitaţii. Vor fi ninsori la munte şi sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare în rest. În celelalte regiuni, la începutul şi sfârşitul intervalului va fi nebulozitate joasă sau ceaţă, posibil persistente şi pe parcursul zilei; ceaţa se va asocia şi cu depunere de chiciură, iar pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţă.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 10 grade, iar cele minime între -4 şi 3 grade.

De duminică, în majoritatea regiunilor cresc şansele de precipitaţii, iar frigul accentuat va pune stăpânire pe România.

Astfel, în săptămâna 30 noiembrie-7 decembrie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi uşor deficitar în jumătatea vestică a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Duminică, 29 noiembrie, cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor, iar probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în regiunile din jumătatea de nord-vest a ţării, iar noaptea şi în regiunile sudice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 şi 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -4 şi 6 grade. Pe arii restrânse va fi ceaţă.

The post Iarna e tot mai aproape. Week-end cu vreme rece și închisă appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Iarna e tot mai aproape. Week-end cu vreme rece și închisă

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.