Impresiile actorilor și directorului de programe PRO TV, despre municipiul nostru, în timpul turnării serialului Groapa, la Giurgiu

Impresiile actorilor și directorului de programe PRO TV, despre municipiul nostru, în timpul turnării serialului Groapa, la Giurgiu

Așa cum scriam la inceputul lunii iunie, echipa de filmare PRO TV,  continuă să  tragă o serie de cadre în Municipiul Giurgiu pentru noile serii de filme și seriale ce urmează să se difuzeze ulterior pe acest program.

O parte  dintre filmări au fost deja realizate, iar altele urmează, cadrele fiind trase  în diferite locații din Municipiu: pe malul fluviului  Dunărea, Cimitirtul Sf. Haralambie, Zona Central a orașului, Piața Centrală.

Un serial important va purta titlul  „Groapa”, bazat pe formatul ”Cukur” creat de Ay Yapim și distribuit de Intermedya, ce va fi difuzat pe micile ecrane de cei de la PRO TV. din această toamnă. Unul din protagoniștii  filmului ar putea fi, așa cum am aflat, îndrăgitul actor Marius Manole.

Antonii Mangov, Programming Director al serialului, a declarat pentru EVZ : Am descoperit un Giurgiu plin de istorie, de patină, de poezie, pregătit parcă pentru filmări. Un loc în care vechiul şi noul se împletesc la malul Dunării”.

După cum am promis deja telespectatorilor, continuăm să investim și să dezvoltăm portofoliul nostru de ficțiune. De această dată, vom aduce un format care va menține standardul ridicat de calitate pe care l-am demonstrat în proiectele anterioare și care va câștiga inima telespectatorilor. Abia așteptăm difuzarea serialului și momentul în care îi vom introduce în acest nou univers care va intriga și captiva – a mai precizat Mangov.

Extrem de încântat, după primele zile de filmare, Millo Simulov, Creative Producer, spune la rândul său: ”Un nou proiect, un nou început. Un serial plin de acțiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc. Un univers în care toți luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui…

Act5orii sunt dedicați acestei  serial , ajungându-se până acolo încât un actor celebru al  PRO TV-ului  s-a mutat cu chirie, în Giurgiu, numai ca să joace în „Groapa”. El declara că pentru a-și contura cât mai bine personajul, pe Sandu Vlahu,  este foarte atent la comportamentul localnicilor.

În concluzie, iată cum micuțul nostru orășel devine încet, încet personaj principal al unor povești ce se vor derula ulterior, în chip de seriale, pe programele unor televiziuni din întreaga lume, devenind astfel, cel mai bun agent de promovare al acestei localități de la malul Dunării.

(Jurnal)  

Articolul Impresiile actorilor și directorului de programe PRO TV, despre municipiul nostru, în timpul turnării serialului Groapa, la Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Așa cum scriam la inceputul lunii iunie, echipa de filmare PRO TV,  continuă să  tragă o serie de cadre în Municipiul Giurgiu pentru noile serii de filme și seriale ce urmează să se difuzeze ulterior pe acest program. O parte  dintre filmări au fost deja realizate, iar altele urmează, cadrele fiind trase  în diferite locații din […]

Articolul Impresiile actorilor și directorului de programe PRO TV, despre municipiul nostru, în timpul turnării serialului Groapa, la Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/impresiile-actorilor-si-directorului-de-programe-pro-tv-despre-municipiul-nostru-in-timpul-turnarii-serialului-groapa-la-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 31 iulie 2023 16:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.