Încă mai puteţi beneficia de reduceri la taxele şi impozitele locale!

Încă mai puteţi beneficia de reduceri la taxele şi impozitele locale!

Consiliul Local Giurgiu a hotărât ca și anul acesta contribuabilii să beneficieze de o reducere cu 10 la sută la plata impozitelor și taxelor locale, dacă își achită în totalitate datoriile, până vineri, 31 martie 2023!

Cei care doresc să facă plata prin casierie, au la dispoziție, 3 locații în oraș: Sediul din Șos. Alexandriei, precum și casieriile din Piața Centrală și din Cartierul Tineretului. Programul cu publicul fiind: Luni – Joi: 8.30 – 16.00, Vineri : 8.30 – 13.30

Modalități mai simple și mult mai comode sunt însă plățile electronice, accesibile de oriunde, 24 din 24 ore.

Astfel prin platforma www.ghiseul.ro orice contribuabil își poate plăti amenzile, taxele și impozitele de oriunde (de acasă, de pe telefon, etc.) fără să fie nevoie să se deplaseze la casieriile DITL Giurgiu.

Pe lângă platforma www.ghiseul.ro, giurgiuvenii au la dispoziție mai multe canale de plăți electronice a dărilor către bugetul local, dintre care precizăm:

-Terminalele proprii de plăți cu cardul bancar, 24 din 24 ore, situate în 5 locații din Municipiul Giurgiu, astfel:

  1. a) Sediul Primăriei (intrarea de la starea civilă),
  2. b) Sediul DITL din Șos. Alexandriei nr.7,
  3. c) Agenția DITL din Str. Tineretului PT64,
  4. d) Casieria DITL din Piața Centrală
  5. e) Evidența Populației din str. 1 Decembrie 1918

-Aplicația Avansis Mobile, disponibilă direct pe telefonul mobil din Google Play și App Store – cu ajutorul căreia puteți vedea în timp real ce aveți de plată și puteți plăti instant, parțial sau integral, datoriile către bugetul local.

-Canalele bancare (detalii necesare pentru plată și lista conturilor pentru toate tipurile de taxe și impozite fiind disponibilă pe site-ul DITL, la adresa: https://ditlgiurgiu.ro/Informa%C8%9Bii-de…/-Conturi-IBAN)

https://ditlgiurgiu.ro

Consiliul Local Giurgiu a hotărât ca și anul acesta contribuabilii să beneficieze de o reducere cu 10 la sută la plata impozitelor și taxelor locale, dacă își achită în totalitate datoriile, până vineri, 31 martie 2023! Cei care doresc să facă plata prin casierie, au la dispoziție, 3 locații în oraș: Sediul din Șos. Alexandriei, […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/inca-mai-puteti-beneficia-de-reduceri-la-taxele-si-impozitele-locale/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 28 martie 2023 15:07

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.