Incredibil! Cum a avut Toma Petcu acces la ancheta epidemiologică făcută de DSP în cazul lui Marian Mina când documentele sunt confidențiale?

Invitat să vorbească în această seară la România TV, deputatul Toma Petcu, pe lângă atitudinea de țață ofuscată din fundul mahalalei, a făcu două afirmații uluitoare și extrem de grave, pe care trebuie să le lămurească imediat:

  1.  De unde știe ce a declarat șeful ISU Giurgiu referitor la modul în care a luat contact cu Marian Mina, președintele CJ Giurgiu în condițiile în care acest lucru este specificat doar în ancheta epidemiologică, documente confidențidențiale la care nu are oricine acces?
  2. De unde știe că la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu testele Covid-19 pot fi falsificate? Are dovezi că se întâmplă așa ceva? În acest caz trebuie să sesizeze imediat organele abilitate ale Ministerului Sănătății și Poliția, astfel poate fi suspectat de complicitate.   Sunt două întrebări la care domnul deputat trebuie să răspundă imediat pentru că ele arată imixtiunea în activitatea unei instituții publice și aduce acuzații grave alteia! Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Incredibil! Cum a avut Toma Petcu acces la ancheta epidemiologică făcută de DSP în cazul lui Marian Mina când documentele sunt confidențiale?

Comentarii

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.