Jandarmii, alături de locuitorii din Bolintin Vale

Până duminică, jandarmii giurgiuveni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în orașul Bolintin Vale, unde se desfășoară Târgul anual de Sfântul Dumitru.

Astfel, în perioada 24 – 27 octombrie a.c, pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală, jandarmii vor fi prezenți în apropierea oborului orășenesc și în zona limitrofă acestuia: str. Republicii – str. Palanca.

Pe lângă măsurile de ordine publică aplicate astfel încât cetățenii să petreacă timpul liber în siguranță, reprezentanții Jandarmeriei și ai Poliției vor organiza acțiuni de prevenire și vor împărți pliante cu date de contact pentru semnalarea oricăror situații ce pot afecta siguranța cetățenilor. Acțiunile de informare vor viza prevenirea faptelor antisociale pe timpul manifestărilor publice, a infracțiunilor săvârșite cu violență și a infracțiunilor contra patrimoniului.

Având în vedere faptul că organizatorii estimează prezenţa unui număr mare de persoane la acest târg, jandarmii giurgiuveni recomandă participanţilor:

  • să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine;
  • să nu se implice în incidente care ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice;
  • să fie atenți la bunurile şi obiectele personale;
  • să supravegheze minorii pentru a nu îi pierde în mulţime;
  • să solicite sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112, în caz de urgenţă. 

În această misiune jandarmii vor coopera cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.