Jandarmii au participat la “Ziua Națională de Curățenie”

„Curățenie în toată țara, într-o singură zi”- este motto-ul sub care s-a desfăşurat astăzi, 21 septembrie, campania „Let`s Do It, România!”, la care s-au alăturat și jandarmii giurgiuveni. Protejarea naturii și responsabilizarea tuturor cetățenilor cu privire la păstrarea unui mediu înconjurător mai curat sunt mesajele pe care jandarmii le-au transmis încă din anul 2010 când au participat pentru prima dată la astfel de campanii.

La invitația Asociației „Prietenii de Lângă Tine”, care derulează acest proiect la nivel local, jandarmii au marcat Ziua Națională de Curățenie prin două acțiuni de ecologizare la piciorul Podului Prieteniei și pe malul râului Argeș, zone frecventate în sezonul de vară de giurgiuvenii care au mers la pescuit sau la plajă.

Pet-uri, ambalaje din plastic şi hârtie, cutii, sticle şi alte resturi menajereau fost adunate şi depozitate în saci de unică folosinţă.

Participarea jandarmilor la această activitate a avut ca scop și promovarea acțiunilor bazate pe spirit civic și voluntariat.

Următoarea acțiune de acest gen va avea loc anul viitor, de Ziua Internațională a Dunării.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.